Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

Καταραμένο ευρώ!

Κυριακή προχθές, η μάλλον ακόμα μια Κυριακή που δούλευα στο Μοναστηράκι.
Δούλευα …που λέει ο λόγος. Μύγες βαρoύσαμε. Και επειδή όπως λέει και ο λαός «Αργία μήτηρ πάσης κακίας» μου κατέβηκε η χαζό-ιδέα να κολλήσουμε με super glue ένα ευρώ σε έναν από τους κυβόλιθους του πεζοδρόμου. Τουλάχιστον να γελάσουμε λίγο.
Εννοείται πως είδαμε όλων των ειδών τις συμπεριφορές αλλά μια από αυτές με άφησε έκπληκτη. Άλλοι υποψιασμένοι δεν σκύβανε για να το πιάσουν αλλά το έσπρωχναν με το πόδι τους. Οι περισσότεροι σκύβανε και μόλις συνειδητοποιούσαν ότι ήταν κολλημένο γελάγανε, μας βλέπανε που γελάγαμε και εμείς και γέλαγαν περισσότερο.
Ένα παλικάρι όμως το βλέπει, σκύβει να το πάρει και όπως όλοι βλέπει ότι δεν μπορεί. Βγάζει λοιπόν αναπτήρα και αρχίζει να το καίει, μπας και λιώσει η κόλα. Όλα αυτά συνοδεία γέλιων δικών μας… Αφού είναι κανά 3λεπτο με τον αναπτήρα και το έχει κάψει, βγάζει τα κλειδιά του και αρχίζει να το χτυπάει μπας και ξεκολλήσει. Που να ξεκολλήσει το ευρώ, η uhu super glue είναι εγγύηση! Και δώσε χτύπημα με τα κλειδιά, δώστου ξανά…τίποτα το ευρώ. Ανένδοτο!
Φίλε με τα κλειδιά, στο είπα και εκείνη την ώρα, με το στραβωμένο κλειδάκι αμφιβάλλω αν μπόρεσες να μπεις σπίτι σου και στον κλειδαρά για να στο φτιάξει θα έδωσες παραπάνω από 1 ευρώ. Για πες μας? Άξιζε? Η παράσταση που μας χάρισες σίγουρα άξιζε πάντως!


τάδε έφη σιγανοπαπαδιά

1 σχόλιο:

ellinaki είπε...

Έπρεπε να του δώσετε 10 cents για την παράσταση.