Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

μην ξεχνιόμαστε...

αυτό το χα παλέψει να το κυκλοφορήσω και με mail αλλά μάλλον δεν πήγε μακριά. Ας το ποστάρω και εδώ μπας και έχει καλύτερη τύχη.


η μαρία η άσχημη, ομόρφυνε και παντρεύτηκε τον Αλέξη Μαντά (το λέω καλά;;;), η Εθνική δεν σήκωσε κανένα τιμημένο αλλά γύρισε πίσω ατιμασμένη, η Σάσα (μην ρωτάτε ποια Σάσα! μια είναι η Σάσα! η Μπάστα ντε!) έκανε εμφάνιση ντυμένη με μακρύ φόρεμα, και στα βραβεία Αρίων ο Ψινάκης έκανε πάλι πανέξυπνες δηλώσεις γεμάτες χιούμορ. Σίγουρα όλοι ενημερωθήκαμε για όλα αυτά και τα ξέρουμε απέξω και ανακατωτά... τα ξέρουμε γιατί το εθνικό μας αποχαυνωτήρι (βλέπε λήμμα "τηλεόραση"), με Αρχιστράτηγο τον ανεκδιήγητο Αιμίλιο Λιάτσο και το δελτίο ειδήσεων του, επιτελείο τις ανεγκέφαλες κατινίτσες και τους χαριτοδιπλωμένους ομοφυλόφιλους (το πα ευγενικά!..) των μεσημεριανών εκπομπών, με πλήρη στήριξη απο στρατιά εντύπων, τύπου Espresso, Avanti, Ciao κλπ κλπ μας ενημέρωσαν πάραυτα. Το ότι τον Οκτώβριο όμως βγαίνει στους κινηματογράφους αυτό του δικού μας Στέλιου Κούλογλου δεν μας το πε κανένας! Βασισμένο σε αυτό το βιβλίο συζητιέται εδώ και καιρό σε διεθνή podcasts και blogs με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στα διεθνή! Γιατί εδώ σύμφωνα με τις παγκόσμιες μετρήσεις την υψηλότερη επισκεψιμότητα στο Ελληνικό webspace την έχει το www.bourdela.com και κάτι λίγοι "κουλτουριάρηδες" που μείνανε διαβάζουν Λιακόπουλο.

Δεν έχω να κλείσω αυτό το post με κάτι σοφό και βαρύγδουπο, απλά θα χρησιμοποιήσω μια λαική ρήση (καθότι ότι λέει ο λαός είναι σοφό), "Ο ΥΠΝΟΣ ΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ!"



το παρόν κείμενο είναι πρωτότυπο και δεν το κανα copy paste απο πουθενά. Κατανάλωσα μισό φραπέ γλυκό χωρίς γάλα και 3 τσιγάρα για να το γράψω και διατηρώ τα πνευματικά του δικαιώματα. Εσείς μπορείτε να το διαδώσετε/αλλάξετε όπως νομίζετε!

ενδιάφεροντα links
http://www.hitmanapology.com/
http://www.banana-republic.gr/


τάδε έφη Δέσποτας

Δεν υπάρχουν σχόλια: