Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008

Αγαπητέ τσομπάνη (στην "δημοτικιά" ο ποιμένας..)

  • όταν βλέπεις αυτόν που είναι πίσω σου στο super market να κρατάει και ένα κουτί προφυλακτικά, μην τον κοιτάς επικριτικά και μην κάνεις γκριμάτσες! (δεν ξέρω αν σε έχουν ενημερώσει αλλά ο κόσμος κάνει προγαμιαίο σεξ και υπάρχει και κάτι που λέγετα "οικογενειακός προγραμματισμός!")
  • αντιλαμβάνομαι οτι με το ράσσο πάει πακέτο το μούσι και το μαλλί (ατημέλητα both of them) αλλά λούσου τουλάχιστον! (ή το λέει και αυτό κάπου στις Γραφές;;; μήπως υπάρχει εντολή "Ου πλυθείς" και δεν το χω πάρει χαμπάρι;;;)
  • Ολοι παρατηρήσαμε οτι η κοπέλα στο διπλανό ταμείο είχε καλίγραμμα πόδια και τα έδειχνε μια χαρά απο το κοντό της φουστανάκι, αλλά εσύ μην καρφώνεσαι έτσι!
  • Οταν πέρνεις τα ψιλά απο το παγκάρι, πέρνα απο καμιά τράπεζα να τα κάνεις χοντρά πρώτα γιατί μέχρι να ψάξεις τις τσέπες στο ράσσο και κάτω απο αυτό και μετά να τα μετρήσεις ένα ένα οι ποιο πίσω τσαντίζονται.
  • και το κυριότερο... το ταμείο που είναι για μέχρι 10 τεμάχια, είναι για ΜΕΧΡΙ 10 ΤΕΜΑΧΙΑ!!! ούτε 12, ούτε 14, ούτε 16!!!
τώρα βέβαια που το ξανασκέφτομαι βέβαια, ίσως εσύ να είχες πάρει 3 τεμάχια και να έγινε θαύμα μέχρι να πας στο ταμείο και αυτά να πληθύναν!!! κάπου το χω ξανακούσει αυτό..... με ψάρια νομίζω...


τάδε έφη Δέσποτας

1 σχόλιο:

Βρομιστεράκι είπε...

AΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
C'moooooooon αψηλέ μου, έγραψες πάλι!