Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008

Fight For Fuel

Λίγο ακόμα και θα τα καταφέρναμε... Κάθε φορά που γίνεται αυτή η ιστορία με την έλλειψη καυσίμων, μονίμως βαράω flash back με το Mad Max. Δηλαδή δεν το καταλαβαίνω ρε παιδιά.. Πόσοι απο όλους αυτούς τους χιλιάδες που σπρώχνονται/βρίζονται/βαράνε τετραπλά αιμοραγικά εφκεφαλικά έξω απο τα πρατήρια, χρειάζονται όντως καύσιμο;;; Τι στο διάολο δηλαδή; Ολοι εξωτερικές εργασίες κάνουν;; Και το λέω εγώ αυτό που λόγω δουλειάς είμαι όλη την ημέρα στον δρόμο γιατί αυτή είναι η εργασία μου. Αλλα οοοοοοοοοχι! Ο Ελληνας χρειάζεται ρόδα! Τρόμος τους έπιασε οτι πλησιάζει σαββατόβραδο και πως θα πάνε στο Θέα να ακούσουν τον Μακρόπουλο χωρίς αμάξι! Ασε που παθαίνουμε και το άλλο. Αυτή την μαζική υστερία οτι θα ξεμείνουμε απο κάτι με το παραμικρό! Θα ρίξει χημικά ο Saddam? Βουρ στο μοναστηράκι για μάσκες χημικού πόλεμου. Λες και θα τα έριχνε τα χημικά στην Ηλιούπολη και στα Πετράλωνα! Διαρροή ραδιενέργειας στο Τσερνόμπιλ;; ντου στα σουπερ μάρκετ! Απεργία τελωνειακών; Βουρ στα βενζινάδικα μην και δεν βρεθεί τίποτα να τους πάει Πατήσια - Θησείο! Μην μείνει και το τετράτροχο καμάρι τους χωρίς καύσιμο!
Αλήθεια έχετε παρατηρήσει πόσοι Ελληναράδες αφιερώνουν το πρωινό του Σαββάτου για να πλύνουν και να γυαλίσουν το όχημα;; Και όχι απλό πλύσιμο. Γλύψιμο! Κανονικό και με πάθος! Σιγά μην κάτσω εγώ Σάββατο πρωί να πλένω το αμάξι. Δεν πα να φυτρώσει σπανάκι επάνω... χέστηκα! Ασε δε που τα ταξί/λεωφορείο/μετρό/ποδήλατο/περπάτημα παραμένουν άγνωστες έννοιες για τον μέσο Ελληναρά. Το "πλέρωκε" (χωρίς προκαταβολή και 5 χρόνια δόσεις) και θα πηγαίνει παντού με αυτό. Για του λόγου το αληθές... στατιστική απο την Ευρωπαική Ενωση. Οι Ελληνες χρησιμοποιούν κατα μέσο όρο 9 φορές την εβδομάδα το αυτοκίνητο τους για να κάνουν λιγότερο απο 1 (!!!) χιλιόμετρο! Καλό ε; Και τουλάχιστον δεν την βλέπουμε και Ιταλοί να πάρουμε απο ένα σκούτερ να πηγαινοερχόμαστε στην δουλειά μας. Αλλά ξέχασα, αυτά είναι "σκοτώστρες", και ο μπατζανάκης του κολλητού του ξαδέρφου μου είπε για έναν φίλο της πρώην του που έπεσε με την μηχανή και μόλις πήγαν να του βγάλουν το κράνος...... (την συνέχεια της μπούρδας την ξέρετε...). Να δω λοιπόν πότε θα απεμπλέξουμε απο το κεφάλι μας το μεγέθος του πέους μας με το μέγεθος του αυτοκινήτου μας, μπας και προχωρήσουμε λίγο σε αυτό το θέμα.
respect στον Μαστρο Γιάννη (60 έτων γατόνι...) που πήγαινε τον εγγονό του με το Lada Niva στο χωριό και στα διόδια σταματάει δίπλα τους καραχαμηλωμένο Turbo/Gti/σαυρίδι/κωλοφτιαγμένο χρέπι με όργανα στην κολόνα του παρμπρίζ.

εγγονός - Παππού, παππού! κοίτα! Αυτός έχει νίτρο
Μαστρο Γιάννης - Δεν έχει νίτρο παιδί μου.... μικρό πουλί έχει!

Για τους υπόλοιπους παραθέτω απόσπασμα απο το Mad Max για να το μελετήσουν και να ξέρουν τι θα κάνουν την επόμενη φορά που θα υπάρξει έλειψη καυσίμων στην αγορά για κάποιο λόγο.



τάδε έφη Δέσποτας

Δεν υπάρχουν σχόλια: